FA | EN | AR | AZ
if (Model != null) {

1401/08/09 11:13:13

ديابت بارداري

به خانم­هاي باردار مبتلا به ديابت توصيه مي­شود:

1- حتماً غذا را در حجم كم و به دفعات بيشتر (5 وعده در روز) ميل كنند.

2- در هيچ وعده­اي بيش از حد غذا نخورند.

3- در برنامه غذايي خود از همه گروه­هاي غذايي به شكل متنوع و متعادل استفاده كنند.

4- مصرف غذاهاي چرب و سرخ كرده را كاهش دهند.

5- مصرف نمك را كاهش دهند.

6- روزانه مواد غذايي فيبردار مانند حبوبات، سبزي، ميوه و نان سبوس­دار مانند نان سنگك كه در كاهش قند خون مؤثر است استفاده كنيد.

7- مصرف قندهاي ساده (مانند قند، شكر، تنقلات شيرين و ميوه­هاي شيرين) را كاهش دهند.

8- مواد غذايي با نمايه گليسمي پايين (نان بربري، نان تافتون، سنگك، چغندر، لپه، عدسي، لوبيا قرمز، لوبيا چيتي و ماش) را جايگزين مواد غذايي با نمايه گليسمي بالا (لواش ماشيني، باقلا بدون پوست، هويج، سيب زميني و پوره سيب زميني) نمايند.

* در خانم­هاي باردار مبتلا به ديابت بارداري با BMI>26 در طول بارداري وزن­گيري تا حدود 9 كيلوگرم داشته باشند.

علاوه بر توصيه­هاي فوق، بر رعايت نكات ذيل تأكيد شود:

از مصرف ميان وعده­هاي متعدد خودداري كنند.

بعد از وعده­هاي غذايي كمي پياده­روي داشته باشند.

كنترل قند خون را به طور مرتب و طبق نظر متخصص انجام دهند.

*مصرف به موقع داروهاي تجويز شده توسط پزشك